Hokulani Elementary

Skip to main content
Please come join us for a fun pre-Halloween event. We will be trunk-or-treating and watching Hotel Transylvania 3: Summer Vacation! Come either with a Halloween-decorated vehicle (“a trunk”) and/or a dressed up child to go from trunk to trunk collecting treats. NO COST for trunk-or-treating; just bring your treat bag, smiles and have fun!!

Bell Schedules

Monday, Tuesday, Thursday Friday
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 8:00 AM
Tardy Bell 8:05 AM
Attendance/Instructional Block 8:00 AM 8:30 AM 30 min
Instructional Block 8:30 AM 9:15 AM 45 min
Instructional Block 9:15 AM 10:00 AM 45 min
Recess 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Instuctional Block 10:15 AM 11:00 AM 45 min
Lunch/Recess (Gr. K-2) 11:00 AM 11:45 AM 45 min
Instructional Block (Gr. 3-5) 11:00 AM 11:45 AM 45 min
Lunch/Recess (Gr. 3-5) 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Instructional Block (Gr. K-2) 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Instructional Block 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Instructional Block 1:15 PM 2:15 PM 60 min
Dismissal 2:15 PM
Wednesday
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 8:00 AM
Tardy Bell 8:05 AM
Attendance/Instructional Bock 8:00 AM 8:30 AM 30 min
Instructional Block 8:30 AM 9:15 AM 45 min
Instructional Block 9:15 AM 10:00 AM 45 min
Recess 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Instructional Block 10:15 AM 11:00 AM 45 min
Lunch/Recess (Gr. K-2) 11:00 AM 11:45 AM 45 min
Instructional Block (Gr. 3-5) 11:00 AM 11:45 AM 45 min
Lunch/Recess (Gr. 3-5) 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Instructional Block (Gr. K-2) 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Instructional Block 12:30 PM 1:30 PM 60 min
Dismissal 1:30 PM